Åpningstider Julen 2018

bjellerbjeller2Åpningstider i julen 18:

Mandag 24.des - onsdag 26.des : Stengt
Tors. 27. des. -  Fredag 28. des.: 09.00 - 16.00 Da kun for akuttpasienter, og dyr som trenger oppfølging.Vi kan ikke ta rutinebehandlinger som tannstein og kastering etc i romjulen. 

01.jan 2019 stengt. Vanlige åpningstider fra 02. jan. 2019.

Ved behov for akutthjelp, ring 32 12 45 80

En ferietur kan være deilig, men det er flere ting en bør tenke på før en tar med seg hunden eller katten på tur. Skal dyret være med til utlandet må det ha et spesielt pass til hunder og katter.

Dette får du hos dyrlegen, og det inneholder all dokumentasjon som er nødvendig for innførsel av dyr til Norge. Det er lurt å lese litt om landet en skal reise til før en drar. Det er mange sykdommer og parasitter som kan smitte dyret ditt (og deg!) som det ikke er påkrevet å vaksinere eller behandle mot. Eksempler på disse er flått, lus, lopper, hjerteorm, leptospirose, etc.

Reglene for hva som er påkrevt kan endre seg fra år til år, så sjekk mattilsynet sine hjemmesider for mer informasjon:

http://www.mattilsynet.no/dyr_og_dyrehold/reise_med_kjaledyr/veileder_slik_reiser_du_med_kjaledyret_ditt/

Kontakt ambassaden for det enkelte lands regler for innførsel.

Reisesyke

Mange hunder og katter er plaget av reisesyke, og en fin tur kan bli ganske ubehagelig for både folk og dyr!  Noen dyr blir veldig engstelige og stresset når de skal ut å reise, og kan ha god utbytte av Adaptil eller et mildt sedativ. Det fins også kvalmestillende medisiner som kan brukes, ta kontakt med veterinær for mer informasjon.

Husk, det er ikke sikkert at hunden liker å tilbringe flere timer i en varm bil på en plass de ikke er kjent. Tenkt deg om før du tar hunden med på ferie, det er mulig at de har det bedre på kennel.

Åpningstider

Man/tir/tor: 09.00 - 19.00
Ons/fred: 09.00 - 16.00
Lør/Søn: Vakt (oddetallsuker)

Timebestilling: 32124580

Ringerike Dyreklinikk - Industrigaten 4, 3515 Hønefoss
Telefon: 32 12 45 80 - post@ringerikedyreklinikk.no